We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Afstand is niet erg als je het maar naar je zin hebt

We delen graag het verhaal van Chantal Verbist, oud cursist van Acuive. Chantal moest indertijd 382 kilometer afleggen om bij Acuive te kunnen studeren. Zij is echter niet de enige die een flinke afstand moet overbruggen. Onze cursisten komen uit het hele land. 

Ambitie, een doel en het echt naar je zin hebben. Met deze ingrediënten heeft een opleiding de meeste kans van slagen. Voor Chantal Verbist heeft het in ieder geval flink geholpen.

“Acuive sprak mij gewoon het meest aan”

Chantal uit Vogelwaarde, een dorp in Zeeland vlakbij de Belgische grens, kon met gemak kiezen voor een opleiding dichterbij. “Ik heb gekeken naar cursussen in Goes en Breda, maar dat sprak me gewoon niet aan. Al vrij snel werd duidelijk dat ik voor Acuive moest kiezen, ondanks de enorme afstand”. Chantal heeft eerst de brancheopleiding pedicure, daarna de workshop klassieke voetmassage en haar opleiding tot medisch pedicure afgerond. Ze heeft inmiddels een eigen praktijk in Vogelwaarde. 

“Zou het zo weer doen”

Ondanks de afstand van haar huis tot Acuive zou Chantal het zo weer doen. “Afstand is niet erg als je het naar je zin hebt, bovendien heb ik er ook nog een leuke vriendschap aan overgehouden”.

Ook graag schoonheidsspecialist, pedicure, medisch pedicure, nagelstylist, kapper, of visagist worden? Bij Acuive volg je een passende opleiding, die jou een erkend diploma, veel plezier en wellicht ook een vriendschap oplevert. Bezoek onze open dag op 19 mei aanstaande. Je bent van harte welkom.

Afstand auto.jpg

Contact

Acuive opleidingen bv
Hoofdkantoor
Dijkhuizen 13
7961 AE Ruinerwold
T: 088 - 37 45 400
Praktijklessen / examenlocatie
CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS AmersfoortT: 033 - 45 66 500

Klachten en beroepsprocedure

Opleidingsvoorwaarden

 

contact