We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Zelf een gezichtsmasker maken?

In de winkels vind je een enorm aanbod aan gezichtsmaskers. Maar wist je dat je er ook zelf een kunt maken met natuurlijke ingrediënten? 

Honing Yoghurt masker

Honing staat bekend als natuurlijk antibioticum. Als je een wondje hebt dat niet wil genezen, smeer er dan eens een dun laagje crèmehoning (biologisch natuurlijk) op en dek het af met een gaasje. Je zult zien dat het beter geneest! Yoghurt daarnaast heeft een reinigende werking en helpt bij puistjes en mee-eters. Let op! Als je lactose-intolerant bent, is het verstandiger om geen yoghurt te gebruiken. Honing wordt afgeraden bij een huid die snel rood wordt, vanwege de sterk doorbloedende werking. 

Zo doe je dat!

Meng 1 theelepel honing met 1 theelepel yoghurt. Voeg eventueel een paar druppels limoensap toe als je een wat vettere huid hebt. Smeer dit op je gezicht, houd de ruimte rond je ogen en mond vrij en laat het ongeveer 10 minuten inwerken. Het masker wordt niet hard. Spoel je gezicht af met koud water. 

Je leert alles over gezichtsmaskers bij onze branche-opleiding schoonheidsspecialist. Wil je een mooi ambacht leren? Bij Acuive betaal je niet te veel, krijg je op een hoog niveau onderwijs en is het ook nog eens heel gezellig. Nieuwsgierig geworden? Op 17 februari organiseren we een open dag. Je bent van harte welkom!

Gezichtsmasker_1 450.jpg

Contact

Acuive opleidingen bv
Hoofdkantoor
Dijkhuizen 13
7961 AE Ruinerwold
T: 088 - 37 45 400
Praktijklessen / examenlocatie
CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS AmersfoortT: 033 - 45 66 500

Klachten en beroepsprocedure

Opleidingsvoorwaarden

 

contact