We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Geslaagde audit! CPION: “Acuive, een uitstekende opleider”

We zijn trots! We leiden al jaren graag professionals op en doen dit meer dan goed. Volgens CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland), een onafhankelijke organisatie die opleidingen toetst, scoren we op alle vlakken “uitstekend”.  Acuive werd met name geprijsd om de hoog opgeleide docenten en de zeer professionele en super schone praktijklocatie. CPION werkt in opdracht van de Stichting Provoet. Acuive werd als een van de eerste opleiders onderzocht. Met de positieve uitkomst van de audit garanderen we de borging van onze professionaliteit en kwaliteit. 

Onafhankelijke kwaliteitsbeoordeling

Provoet gaf al eerder aan dat zij zich meer gaan bezighouden met de kwaliteit van de opleidingen voor het branchediploma. We vinden dit een goede ontwikkeling. Het belang van aankomend cursisten staat wat ons betreft voorop. Het is dan ook een goede zaak dat je nu een opleider kunt kiezen op basis van een onafhankelijke kwaliteitsbeoordeling. 

Criteria

Acuive is beoordeeld op de volgende criteria:

  • Niveau van onze docenten.
  • Praktijklocatie.
  • Website.
  • Belang van onze studenten.

We zijn op de goede weg, maar zitten zeker niet stil. De kwaliteit van onze opleidingen blijft voor ons prioriteit nummer 1. Niet alleen onze zeer gewaardeerde cursisten, maar ook wij blijven ons continue ontwikkelen. Benieuwd hoe? Op 17 februari organiseren we een open dag/kick off. Je bent meer dan welkom.

Kwaliteit.png

Contact

Acuive opleidingen bv
Hoofdkantoor
Dijkhuizen 13
7961 AE Ruinerwold
T: 088 - 37 45 400
Praktijklessen / examenlocatie
CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS AmersfoortT: 033 - 45 66 500

Klachten en beroepsprocedure

Opleidingsvoorwaarden

 

contact