We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Hoe een professioneel musicus pedicure werd

‘Ik zag er gewoon geen muziek meer in’

Een verhaal uit de praktijk: Stephan, professioneel musicus, hielp zijn vrouw met haar startende pedicure praktijk. Hij deed allerlei klusjes en was tijdens haar opleiding haar examenmodel.  Hij zag geen muziek meer in zijn eigen werk en werd zelf pedicure. Ze runnen nu samen een grote praktijk.  Hoe dit zover is gekomen?  

Al heb je nog zoveel talent, leven van muziek alleen is ontzettend moeilijk. Hoe hou je als muzikant je hoofd boven water? En gaat al die tijd die je nodig hebt om jezelf goed op de muzikale kaart te zetten niet ten koste van jouw muzikale talent en inspiratie? 

Stephan, professioneel musicus twijfelde al een tijdje. Zijn plezier in muziek maken, nam meer en meer af. Een muzikant zijn anno 2017 is veel meer dan de noten perfect te kunnen spelen. En juist die randzaken die zo belangrijk zijn om professioneel aan de slag te kunnen blijven, nekten hem. 

Pedicure model

We kwamen in contact met Stephan omdat hij af en toe model zat voor zijn vrouw die leerde voor pedicure. Dat ging goed, heel erg goed. Zo goed, dat ze met vlag en wimpel slaagde en binnen een mum van tijd een praktijk opzette. Stephan was haar examenmodel en hij had het zichtbaar naar zijn zin bij ons. Nieuwsgierig was hij naar de nieuwste methoden en technieken om voetproblemen zo goed mogelijk te verhelpen. Nou ja, meer dan nieuwsgierig, zeg maar rustig de passie spatte ervan af. Maar hoe zet je die knop om en pak je dat aan? We hielpen Stephan op weg en konden hem overtuigen de basisopleiding pedicure en medisch pedicure opleiding te volgen. Ook hij slaagde met vlag en wimpel. 

Ja, we hebben nog contact met Stephan en zijn vrouw. Ze runnen samen met veel plezier een grote en succesvolle pedicure praktijk. Dat is in de eerste plaats natuurlijk heel fijn voor hun, maar wij genieten daar op de achtergrond ook ontzettend van.

Meer weten over het vak pedicure en over onze opleidingen? Neem gerust contact met ons op.

time-for-a-change 450.jpg

Contact

Acuive opleidingen bv
Hoofdkantoor
Dijkhuizen 13
7961 AE Ruinerwold
T: 088 - 37 45 400
Praktijklessen / examenlocatie
CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS AmersfoortT: 033 - 45 66 500

Klachten en beroepsprocedure

Opleidingsvoorwaarden

 

contact