We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Waarom jouw klant niet wegblijft in de herfst

Herfst! Hier bij Acuive houden we ervan! We noemen het ook wel ‘holletjestijd’. De meeste mensen hebben iets meer tijd dan in de zomer en het leven is meer naar binnen gericht. Maak daar dan ook gebruik van. Laat je inspireren door de prachtige kleuren, de heerlijke geuren en de warmte in huis. We geven je hieronder zes tips om het herfstgevoel in te zetten binnen je eigen praktijk.

  1. Maak bij de herfstbehandeling gebruik van heerlijk geurende oliën die aan de herfst doen denken, zoals bijvoorbeeld dennenappels.
  2. Bied je klanten bij het bekende kopje koffie/thee ook eens een klein stukje warm appelgebak aan.
  3. Zorg ervoor dat je klant zich echt kan ontspannen met extra veel warmte. Gebruik bijvoorbeeld warme stoom en/of warme olie voor een massage. Maar let ook op de temperatuur in je salon, jouw klant heeft immers altijd blote voeten en blote schouders.
  4. Wat dacht je van een herfsttafel? Zo gemaakt en ontzettend sfeervol.
  5. De huid van jouw klanten heeft flink te lijden gehad onder de zomer, pak de huid daarom aan met voedende en hydraterende maskers.
  6. Jouw klant wil straks weer stralen met de feestdagen. Daar kan jij voor zorgen. Pak het moment en laat via social media weten dat jij hiervoor kunt zorgen.

Staan mensen bij jou ook centraal en hou je ervan om bezig te zijn met de uiterlijke verzorging? Denk dan eens aan een opleiding schoonheidsspecialiste bij Acuive. Vraag informatie aan, of bezoek onze open dag op 21 oktober aanstaande. Je bent van harte welkom!

Herfst.jpg

Contact

Acuive opleidingen bv
Hoofdkantoor
Dijkhuizen 13
7961 AE Ruinerwold
T: 088 - 37 45 400
Praktijklessen / examenlocatie
CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS AmersfoortT: 033 - 45 66 500

Klachten en beroepsprocedure

Opleidingsvoorwaarden

 

contact