We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Onverwacht beautyproduct: koffie

Het zwarte goud valt niet weg te denken uit ons dagelijks leven: even een ‘bakkie doen’ om lekker bij te kletsen of om ’s ochtends rustig wakker te worden. Maar wist je dat koffie, koffiedik en koffiebonen ook perfect zijn als beautyproduct?

Bye bye cellulitis

Naast een zachte en egale huid voorkom én verwijder je met een koffiescrub cellulitis. Voor een optimaal resultaat kun je jouw probleemzones het beste onder de douche scrubben, zodat de scrub kan intrekken en vervolgens direct afgespoeld kan worden. Wil je zelf zo’n effectieve en goedkope scrub maken? Het enige wat je hoeft te doen is koffiedik mengen met een klein beetje kokosolie et voila!

Een sprekende én uitgerust oogopslag

Wallen zijn een veelvoorkomend ochtendkwaaltje. Om er voor te zorgen dat jouw wallen verdwijnen, is koffie de perfecte oplossing. Gemalen koffie, beter bekend als koffiedik, in combinatie met een klein beetje water is een goed anti-wallen serum. Niet voor niets wordt koffie verwerkt in veel oogcrèmes vanwege de bloed circulerende werking. Kun je niet zonder jouw crème, maar wil je wel van je wallen af? Combineer dan een klein beetje koffiedik met de crème en laat deze enige tijd intrekken, voordat je het mengsel van je gezicht afhaalt.

Every blonde needs a brunette

Heb jij van nature prachtige bruine lokken? Om er voor te zorgen dat jouw haarkleur weer een boost krijgt, kun je koffie aan het doucheritueel toevoegen. Giet twee bekers (afgekoelde) koffie over je kapsel en laat dit ongeveer twee uur intrekken. Na de wasbeurt zie je direct dat de haarkleur weer diep bruin is. Daarnaast zorgt de koffie er voor dat er weer een prachtige glans over jouw lokken zit.

Vermijd ongewenste geurtjes

Na het snijden van uien, knoflook of het fileren van verse vis blijft er een akelige geur aan je handen zitten. Hoewel je je handen meerdere malen met zeep wast, blijft de geur hangen. Om er voor te zorgen dat de vervelende geur verdwijnt, kun je je handen wassen met koffiedik. Was vervolgens je handen met een lekkere zeep voor een aangename geur.

Wil jij meer te weten komen over onverwachte beautyproducten, uiterlijke verzorging en ontspannende en cosmetische behandelingen? Bij Acuive kun je een opleiding tot schoonheidsspecialiste volgen in slechts tien maanden.  Neem voor meer informatie telefonisch  contact op via 088 374 5400 of stuur een e-mail naar info@acuive.nl.

koffiebonene.png

Contact

Acuive opleidingen bv
Hoofdkantoor
Dijkhuizen 13
7961 AE Ruinerwold
T: 088 - 37 45 400
Praktijklessen / examenlocatie
CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS AmersfoortT: 033 - 45 66 500

Klachten en beroepsprocedure

Opleidingsvoorwaarden

 

contact