Acuive breidt haar service uit met hoorcollege's anatomie en fysiologie!

Heb je moeite met anatomie? Is de werking van ons lichaam een groot mysterie voor je? Kom dan naar de hoorcolleges anatomie en fysiologie!

Het zou fijn zijn als alle onderwerpen die je moet leren even gemakkelijk zouden zijn. In de praktijk blijkt echter dat sommige onderdelen van de opleidingen best lastig zijn als je ze voor het eerst onder ogen krijgt. Daarom begint Acuive vanaf de 1e zaterdag in november met het geven van hoorcolleges in anatomie en fysiologie. Hiermee zul je je inzicht in de materie belangrijk kunnen verbeteren.

De hoorcolleges worden gegeven door Anna. Zij neemt je mee in de wondere wereld van ons lichaam. Vanaf de bouw en de functie van de cellen, via de weefsels naar de organen en naar ons fysieke functioneren. Na dit hoorcollege zal alles een stuk duidelijker worden. Ook zul je gaan begrijpen waarom je het als aankomend schoonheidsspecialist, pedicure of kapper toch echt allemaal moet weten en begrijpen.

Vol=Vol. Schrijf meteen in via de agenda op deze site. De colleges zijn vol bij 30 personen. Anna verwacht je om 9.30 en we zijn in ieder geval klaar om 15.00 uur. Daarna kun je nog terecht met je vragen of onderwerpen waarin je een beetje vastloopt. Van harte welkom!

anatomie.jpg

Contact

Acuive opleidingen bv
Hoofdkantoor
Dijkhuizen 13
7961 AE Ruinerwold
T: 088 - 37 45 400
Praktijklessen / examenlocatie
CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS AmersfoortT: 033 - 45 66 500

contact