We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Acuive start met aparte specialisaties voor de schoonheidsspecialist!

Goed nieuws! Bij Acuive kun je na het volgen van de opleiding schoonheidsspecialist verder studeren voor Allround schoonheidsspecialist. Deze opleiding bestaat uit een aantal specialisaties + ondernemen op niveau 4. Wil je liever niet de volledige opleiding volgen, dan kun je ook elke specialisatie apart volgen. Daarnaast biedt Acuive ook andere specialisaties aan. Alle specialisaties zijn door Anbos erkend en sommige geven ook recht op vergoedingen van de ziektekostenverzekeraars. Je kunt kiezen voor de volgende specialisaties:

  • Acne behandeling
  • Oosterse massage (Shiatsu)
  • Huidverbeterende massage
  • Bindweefselmassage
  • Pincementmassage
  • Manuele lymfedrainage
  • Spatadertherapie

Waarom als schoonheidsspecialist kiezen voor een specialisatie?

Specialiseren betekent dat je je gaat verdiepen op een bepaald gebied, activiteit of doelgroep. Je kunt je toeleggen, specialiseren, op een bepaalde dienst of een speciaal product, of je kunt je aanbod afstemmen op een bepaalde doelgroep. Anders gezegd: je kiest een niche, specialisme, voor je bedrijf. Het voordeel daarvan is dat jouw bedrijf na verloop van tijd sterker geassocieerd wordt met dat product, die dienst of die doelgroep. Je wordt gezien als een expert. Mensen doen gaan graag zaken met iemand die ze als expert beschouwen. Op diegene kunnen ze vertrouwen.

Verhoog je omzet

Een andere belangrijke reden om je te specialiseren, is omzetverhoging van je bedrijf. Met veel specialisaties kun je vergoedingen krijgen van de ziektekostenverzekeraars. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de specialisatie acne, spatadertherapie, elektrisch ontharen enzovoort. Daardoor gaan meer mensen je salon bezoeken. Ook kun je een langdurige samenwerking met een klant opbouwen door bijvoorbeeld kuren huidverbeterende massage of lymfedrainage aan te bieden.

Liever in loondienst?

Wil je liever als werknemer bij een bedrijf werken? Dat kan natuurlijk ook. Het hebben van specialisatiediploma’s verhoogt je kans op een goede baan aanzienlijk! Want wat belangrijk is voor een onderneming, omzetverhoging, werkt natuurlijk ook bij de juiste werknemers.

Inschrijven kan nu al!

Meer informatie over de opleiding? Laat het ons dan weten via info@acuive.nl. Inschrijven is al mogelijk! Wees er snel bij, want de modules lopen snel vol! 

 

Bij Acuive leiden we niet alleen schoonheidsspecialisten op, maar ook pedicures en kappers. Je vindt meer informatie over de opleiding pedicure, kapper of schoonheidsspecialist op onze website. Iedere derde zaterdag van elke maand organiseren wij een open dag. Je bent van harte uitgenodigd!

 

 

 

Schoonheid.jpg

Contact

Acuive opleidingen bv
Hoofdkantoor
Dijkhuizen 13
7961 AE Ruinerwold
T: 088 - 37 45 400
Praktijklessen / examenlocatie
CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS AmersfoortT: 033 - 45 66 500

Klachten en beroepsprocedure

Opleidingsvoorwaarden

 

contact