We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

De studiemanieren bij Acuive

We zijn al 10 jaar een trotse opleider en laten dat graag aan je zien. Niet alleen onze studenten, maar ook wij blijven ons ontwikkelen. Zo bieden we een nieuwe manier van studeren aan.

Kies je eigen studiewijze

Bij Acuive kun je op verschillende manieren je opleiding volgen. Je kunt ervoor kiezen om veel zelf te doen of juist veel klassikale lessen te volgen. Studeer je het liefste zelfstandig, in het tempo dat jij prettig vindt? Dan kies je bijvoorbeeld voor de flexibele variant. Wil je liever vaste contact momenten en meer klassikale lessen? Dan kies je voor een klassikale variant. Wil je extra voordelig uit zijn, dan kies je voor de basic variant. Door de keuze die jij maakt kan de opleiding wat duurder worden of juist belangrijk goedkoper. Je hebt de keuze uit de volgende varianten:

  • Basic 
  • Flexibel
  • Flexibel klassikaal

Laat je verder informeren over onze studiemogelijkheden met prijzen op onze open dag of neem contact met ons op.

Ons logo

Heb je ons nieuwe logo al gezien? Het laat precies zien waar we voor staan. De vorm van een vlieger representeert onze drive om vooruit te blijven gaan in het leven. Niet alleen voor jou als student, maar ook voor ons als opleider belangrijk. Als je goed kijkt, kun je er een ‘plus-teken’ in zien. Deze ‘plus’ past bij Acuive, want onze opleidingen zijn niet alleen van een heel hoog niveau maar ook nog eens heel erg betaalbaar. En hoe je wilt studeren, dat bepaal jij als student dus gewoon zelf. We worden ook blij van alle frisse kleuren in ons nieuwe logo. Bij Acuive maken wij geen onderscheid, iedereen is welkom bij ons. Kortom, een opleider waar jij als student op kunt rekenen!

Meer dan welkom!

Nu weet je waarvoor we staan. Je bent meer dan welkom om dat aan den lijve te ondervinden. Wil jij een opleiding tot (medisch) pedicure, schoonheidsspecialist, kapper, of nagelstylist bij ons volgen? Neem dan contact met ons op, of kom langs op onze open dag. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: je bent meer dan welkom!

Frontafbeelding Acuive.jpg