We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Workshop Blauwdrukken - 6 KRP punten

Datum: jan 1, 2020 09:30 tot 16:00

Blauwdrukken training

Hoe krijg je een juist beeld van de voet dat je kunt gebruiken als leidraad bij je behandeling? Een blauwdruk of voetafdruk is hiervoor een geschikt hulpmiddel. Maar na het maken van een blauwdruk weten we eigenlijk nog niets. Daarna begint het werk pas. We moeten de voetafdruk gaan interpreteren en beoordelen. Het beeld dat we krijgen van een blauwdruk moet worden begrepen en vertaald.

In deze interactieve training blauwdrukken komt het allemaal aan de orde: het maken van statische- en dynamische voetafdrukken, het aflezen en beoordelen, herkenning van de voet, de voettypen en voetafwijkingen. Ook de relatie van de afdruk tot de schoen en schoenmaat wordt diepgaand behandeld.

De blauwdrukkentraining is een absolute aanrader. Het is nodig voor de juiste uitoefening van je beroep en geeft je een zeker gevoel voor deelname aan de proeve van bekwaamheid, zowel voor de basis– als de medisch pedicure! 

Na deelname aan deze bijzonder leerzame workshop ontvang je een certificaat, waarmee je kunt aantonen dat je een echte professional bent. 

Voor deze workshop heb je geen model nodig, want je oefent op elkaar!

Prijs workshop € 115,-
Duur 1 dag (09.30-16.00 uur)
KRP  6 punten
Domein Voetzorg