We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Open dag/Kick off

Datum: mei 19, 2018 10:00 tot 14:00

Maak een geweldige start naar je nieuwe beroep en kom naar de Open dag van Acuive

Op deze open dag leggen we alles uit over jouw studie. Hoe je het studeren het beste aan kunt pakken, hoe de opleiding in elkaar zit, hoe het lesmateriaal is opgebouwd, hoe je er het beste mee kunt werken, wat je kunt verwachten van Acuive, wat wij van jou verwachten en hoe je de beste resultaten gaat behalen.

Verder maak je kennis met de lesmaterialen, het examenbureau, de docenten en CollegePoint - de plek waar jij straks met plezier je lessen gaat volgen.

Daarna kun je een kijkje nemen in de praktijklokalen en al je vragen stellen. Dat is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Ook als je nog twijfelt of nog niet ingeschreven staat voor een opleiding bij Acuive, maar wel geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom. Het is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Maak kennis met ons instituut en onze opleidingen!

Programma:

We starten om 10:00 uur. Mocht dit tijdstip je niet uitkomen, geen probleem! Je bent altijd van harte welkom, dus ook op een ander tijdstip of op een andere dag.

10:00 uur Inloop en kennismaking
11:15 uur Rondleiding: maak kennis met docenten; studenten; modellen. Laat je verrassen door onze mooie praktijklokalen en de schoolshop
12:30 uur Back to school: een presentatie over de lesmaterialen en lesmethode en hoe je het studeren het beste aan kunt pakken
Tussendoor Eten we een heerlijk belegd broodje
13:15 uur Tijd voor vragen en mogelijke inschrijving

Wij kijken naar jou uit!

 

 

1_Open_dag_collage.jpg

Contact

Acuive opleidingen bv
Hoofdkantoor
Dijkhuizen 13
7961 AE Ruinerwold
T: 088 - 37 45 400
Praktijklessen / examenlocatie
CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS AmersfoortT: 033 - 45 66 500

Klachten en beroepsprocedure

contact